En Çok Tercih Edilen Şoförlü Araç Modelleri Nelerdir?

En Çok Tercih Edilen Şoförlü Araç Modelleri Nelerdir?

Dönem dönem çeşitli ihtiyaçlardan dolayı biz ya da çevremizden bazı kişiler araç kiralama yöntemine başvurmuşlardır. Kimi zaman çok uzun mesafeli yolculuklar için, kimi zamanda önemli günler gibi zamanlarda araç kiralama yöntemlerine başvurulabiliyor. Bilindik model şöyledir; araç kiralama firmasına gidilir ve anlaşma doğrultusunda araç kiralanır.

Buraya kadar hepimiz bu konuya hakimiz. Peki VIP şoförlü araç taşımalığını hiç merak ettiniz mi?

 

VIP araç taşımacılığı yukarı bahsettiğimiz gibi geleneksel taşımacılığın yanında sizlere bir şoför ve lüks bir araç yani konforlu bir ulaşım sağlıyor. Uzun yolculuklar, uzak mesafedeki toplantılar hatta araba sürmekten hoşlanmadığınız bölgeler için bu şoförlü araç kiralama sistemini kullanabilirsiniz. Biz viptransfer.com olarak sizlere konforlu ve lüks araçlarımız ile daima hizmet vermekteyiz.

Bu konuların haricinde aklınıza takılabilecek önemli bir konu da muhakkak şoförlerin sürüş deneyimleri olacaktır. Şoförlü yolcu taşımacılığı sırasında amatör bir sürücü sizin istediğiniz rahat ve lüks ulaşımı tam olarak berbat edebilir. Fakat bizim firmamız gibi profesyonel ve oldukça deneyimli bir firmayı tercih etmeniz dahilinde güvenli bir yolculuk da yaşayacaksınız. 22 yıldır süren taşımacılık hizmetimiz ise bunun en belirgin örneğidir.
 

VIP Şoförlü Havalimanı Taşımacılığı 

Firmamız pek çok taşımacılık hizmeti sağlamaktadır. Bunların en bilinen ve tercih edilenlerinden biri ise havalimanından adrese ya da adresinizden havalimanına yapılan yolculuklardır. Siz firmamızla anlaşma sağlamanızın ardından deneyimli şoförlerimiz ve araçlarımız isteğiniz dahilinde hizmetinizde bulunmaktadır. Fakat havalimanın da değil de şehir içi ya da şehirler arası VIP şoförlü taşıma hizmeti almak isterseniz de ekibimiz yine sizin yanınızda bulunmaktan mutluluk duyacaktır. Üstelik tercihiniz doğrultusunda özel Jet ya da Yat gibi ultra lüks ulaşım için de bizimle irtibat sağlayabilirsiniz.
 

Şoförlü Araç Kiralamanın Avantajları 

VIP taşımacılığın sizlere sunduğu en önemli avantaj zaman ve güvenliktir. Ulaşım süreniz boyunca kendi işlerinizi halledebilir ve içiniz rahat şekilde yolculuk yapabilirsiniz. Şoförlerimiz olması gereken hız seviyelerinde ve en makûl sürelerde gitmeniz gereken yerlere sizleri ulaştıracaktır. Bizim  araçlarımız ise geniş, şık ve konforlu olması ile güzel bir yolculuk için tamamlayıcı olacak, sizlere ultra lüks bir seyahat sağlayacaktır. Ayrıca belirtmek isteriz ki her türlü hava sıkıntısına karşı özel olarak eğitim almış ve tecrübe etmiş şoförlerimiz sizin bireysel olarak araç sürerken çekinebileceğiniz pek çok yolu ustalık ile geçebilmektedir.
 

Şoförlü Taşımacılıkta Tercih Edilen Araçlar 

Bu tarz taşımacılıkta en çok kullanılan model Mercedes Vito ve bu tarz geniş araçlardır. Bunun sebebi ise konforlu ve güvenilir bir araç modeli olmasıdır. Oluşabilecek her türlü aksilikler bu model araçlarda minimalize edilmektedir. Bunların yanı sıra bu tarz geniş araçlarla yapılan taşımacılıklar kalabalık bir ulaşım sağlıyor olmanız gibi durumlarda çok büyük fayda getirmektedir. İster aileniz ile isterseniz iş arkadaşlarınız ile bu ulaşım modelini tercih edebilir ve rahatlığını yaşayabilirsiniz.