Sabiha Gökçen Havalimanı Vip Transfer Hizmetleri ve Ücretleri

Sabiha Gökçen Havalimanı Vip Transfer Hizmetleri ve Ücretleri

Sabiha Gökçen Havalimanı Vip Transfer Hizmeti


Sabiha gökçen Havalimanında vip araç, vip van hizmetleri ile 24 saat opsiyonel kiralama hizmeti sunuyoruz.

Sabiha Gökçen Havalimanından otelinize veya gitmek istediğiniz tüm noktalara temiz, dezenfekte edilmiş üst düzey otomobillerle ve uzman şoför kadromuzla güvenilir bir transfer tecrüvesi yaşayacaksiniz.
Sabiha Gökçen Havalimanı Vip Transfer Hizmeti sizlere bilinenin çok ötesinde bir yolculuk keyfi sunmaktadır. Sıradan taksilerin rahatsız edici koltuklarından uzak, konforlu bir yolculuk geçirmek isteyenlerin ilk tercihi hiç şüphesiz Vip hizmet olmaktadır.


İstanbul'un tüm noktalarindan havalimanlarina vip transfer hizmeti alabileceğiniz binlerce seçenek arasinda Vip Mercedes, Audi, Bmw modelleri ve sayısız marka araçlarimizla konforlu, güvenli ve programinizi aksatmadan erişebileceğiniz bir deneyim için türkiye'nin kurumsal, tescilli markasi Vip Transfer'i tercih etmeniz durumunda asla pişman olmayacaksınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimani'ndan, Arnavutköy, Ataşehi̇r, Avcilar, Bağcilar, Bahçeli̇evler, Bakirköy, Başakşehi̇r, Bayrampaşa, Beşi̇ktaş, Beykoz, Beyli̇kdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüpsultan, Fati̇h, Gazi̇osmanpaşa, Güngören, Kadiköy, Kağithane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendi̇k, Sancaktepe, Sariyer, Si̇li̇vri̇, Sultanbeyli̇, Sultangazi̇, Şi̇le, Şi̇şli̇, Tuzla, Ümrani̇ye, Üsküdar, Zeyti̇nburnu gibi tüm ilçelere vip transfer hizmetleri sunmaktadır.

 İster kısa yolculuklarda ister uzun süreli olanlarda; alan darlığı, tecrübesiz şoförlerden kaynaklanan pek çok sıkıntı yaşanmaktadır. Bu sıkıntıların tamamen ortadan kalkması için sürekli çalışmalar yapan firmamız, havalimanından şehre adım attığınız anda sizi alacak ve istediğiniz herhangi bir noktaya götürecek lüks transfer hizmeti sunmaktadır. 

Lüks araçlar, sizlerin yol boyunca rahat edebileceği şekilde dizayn edilmiştir. Tüm araçların camları siyah filmlerle kapatılarak yolcuların dışarıdan rahatsız olması engellenmiştir.
 

Sabiha Gökçen Havalimanı Vip Transfer Hizmetleri ve Ücretleri


Profesyonel şekilde yürütülen lüks taşıma hizmetinde yolculardan istenen tutarın yol uzunluğuna ve kişi sayısına bağlı olarak değiştiği söylenebilmektedir. 

Bu nedenle Sabiha Gökçen Havalimanı Vip Transfer Hizmetleri ve ücretleri ile ilgili net bir bilgi edinmek için firmamızı aramalısınız. Müşteri servisimiz sizlerin sorularını gidermekten memnun olacaktır.

Ücretleri birbirinden farklı olan araçlarımızın tamamı aynı kalitede hizmet sunmaktadır. Bir ya da birden fazla kişinin taşınmasını sağlayan araçlarımız ile şehirde konforlu bir gezintiye çıkılabilmekte, gelen elit misafirler ağırlanabilmektedir. 

Araçların Vip şekilde hizmet sunabilmesi için araçlara televizyon, müzik çalar, ultra rahat koltuklar, mini bar gibi parçalar entegre edilmiştir. Bu sayede seyahatler siz sıkılmadan gerçekleşmektedir.
 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Nasıl Gidilir?


Sabiha Gökçen Havalimanı'na nasıl gidilir sorusunun pek çok farklı cevabı bulunmaktadır. Bu cevaplar arasında gerek toplu taşıma hizmetleri gerekse sıradan taksiler yer almaktadır. 

Sabiha Gökçen Havalimanı ile İstanbul şehir merkezi arası mesafe ortalama olarak 100 dakika sürmektedir. Bu süre trafiğin ve şoförün durumuna bağlı olarak değişebilmektedir. 

Özellikle toplu taşıma tercih edenler için süre son derece uzun olacaktır. Toplu taşımalar hem yavaş hareket etmekte hem de dolu olarak gelmektedir. Pek çok insan ile sıkışarak seyahat etmekten keyif almayan yolcular ise sıradan taksileri tercih etmektedir. 

Ancak sıradan taksilerin koltukları bel ağrısına neden olmaktadır. Bu nedenle havalimanından şehir merkezine gitmenin en kolay ve rahat yolu Vip transfer hizmetinden geçmektedir. 
 

Sahiba Gökçen Havalimanı Nerede?


Sabiha Gökçen Havalimanı nerede sorusunu genellikle şehre ilk kez gelmiş olanlarca sormaktadır. Şehri gezmeye gelen insanlar şehirde yer alan havalimanını merak etmekte ve havalimanından şehir merkezine nasıl gidileceğini araştırmaktadır. 

Vip transfer hizmetimiz sayesinde lüks bir şekilde şehir merkezine ulaşmanız mümkündür. İstanbul'un batı tarafında Anadolu yakasındaki Pendik ilçesine bağlı olan Kurtköy'de yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı merkezi yerlere ortalama 45 km uzaklıktadır. 

Bu mesafeyi sıkılmadan ya da kalabalıklar arasında itilmeden keyifli bir şekilde geçirmek istiyorsanız bizlere ulaşabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı Vip Transfer Hizmetleri ve Ücretleri hakkında bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin.