Antalya Havalimanı AYT Vip Transfer

Antalya Havalimanı AYT Vip Transfer

Antalya Havalimanı AYT Vip Transfer Hizmeti


Antalya Havalimanı AYT Vip Transfer Hizmeti ile üstün deneyim ve kalitede, son model lüks olarak tasarlanmış Mercedes Vito araçlarla siz değerli misafirlerimizi gideceği noktaya kadar konforlu ve güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz.

Vip transfer hizmetimizden havaalanı transfer, Antalya içi bir noktadan başka bir noktaya gitmek için faydalanabilirsiniz. Erken rezervasyon yaparak size en uygun aracı seçme şansı yakalar ve konforlu bir yolculuk deneyimlersiniz.

Önceden rezervasyon yaptırdığınız, VİP dizayn edilmiş araçlarımızda İngilizce ve Arapça konuşabilen şoförlerimizle hizmet vermekteyiz.

Transfer hizmetini gerçekleştirmek için havalimanında sizleri beklemekteyiz. Antalya havalimanına inmenizle birlikte sizleri karşılayan görevlimiz transferinizi yapacak VİP araca kadar sizlere eşlik eder. Sizleri bekleyen son model ve özenle dizayn edilmiş araçlarımızda buzdolabı, internet, klima, televizyon hizmetlerimiz vardır. Ayrıca bu hizmetlerimizin yanında ek olarak rehberlik, özel güvenlik, hostes ve tercümanlık gibi hizmetlerden de faydalanabilirsiniz. 

Akdeniz' in en güzel şehirlerinden biri olan Antalya da üst düzey konfora sahip Vip araçlarla transferiniz gerçekleşir. Bu vip transfer sayesinde trafik stresinden uzakta, dakik ve çok güvenli bir yolculuk yaşarsınız. 

Antalya Havalimanından başlayan ve talep ettiğiniz varış noktasına kadar yolculuğunuz boyunca keyifli vakit geçirecek, Antalya'nın tüm güzelliklerini seyretme keyfine sahip olacaksınız. Bu konforlu transfere en uygun fiyatlarla sahip olmakla birlikte 1 ile 16 kişiye kadar hizmet veren araçlarımızdan size en uygun olanını da seçebilirsiniz.

Antalya Havalimanı AYT Vip Transfer Hizmeti veren firmamız Vip araçlarla kıymetli misafirlerimizin yolculuklarını kaliteli ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmek için gerekli olan Türsab  ve D2 belgelerine sahiptir. Misafirlerinizi ve sizleri profesyonel ekibimizle 7 gün 24 saat havalimanında karşılıyor ve hizmet talebinde belirttiğiniz lokasyona ulaştırıyoruz.
 

Antalya Havalimanı AYT Transfer Ücretleri


Antalya Havalimanı AYT Transfer Ücretleri gideceğiniz mesafenin uzaklığına, seçtiğiniz araç türüne ve ekstra hizmetler başta olmak üzere pek çok faktöre göre değişmektedir. Antalya havalimanından başlayarak Antalya ve çevre bölgelerinde ulaşmak istediğiniz her adrese ekonomik fiyatlarla seyahat ayrıcalığını bizimle yaşamak için hemen şimdi rezervasyon oluşturabilirsiniz.
 

Antalya Havalimanına Nasıl Gidilir?


Antalya Havalimanına Nasıl Gidilir? Antalya'nın bir birçok yerinden; Antray(Tramvay) ile, Havaş otobüsleri ve belediye otobüsleri ile havalimanına gidilir. Ayrıca daha rahat ve güvenilir bir transfer düşünüyorsanız, Antalya Havalimanı AYT Vip Transfer Hizmeti alarak konforlu bir yolculuk deneyimi sağlayabilirsiniz.
 

Antalya Havalimanı AYT Nerede?


Antalya Havalimanı AYT Nerede? Antalya havalimanının, merkeze uzaklığı 14 km'dir. Türkiye turizminin merkezi olan Antalya havalimanının %75' ini dış hat yolcuları oluşturur. 1960 yılında hizmete giren havalimanı şu an Türkiye'nin 3. En yoğun havaalanıdır. Antalya Havalimanında 2 dış hat, 1 iç hat ve VIP terminali bulunmaktadır. Farklı ülkelere ait olan havayolları da iki uluslararası terminalde hizmet vermektedir.

 ANTALYA HAVALIMANI'ndan istediğiniz otele ya da gitmek istediğiniz her hangi bir noktaya Vip araçlarımız ile transferiniz artık çok kolay. En lüks araçların en konforlu modelleri ile hizmet vermekteyiz. Antalya Havalimanı'na indikten sonra yakın ilçeler iller de dahil gitmek istediğiniz noktayı bize bildirmeniz yeterli. Transferinizi gerçekleştirebilmemiz için bir telefon kadar size yakınız. İster www.viptransfer.com internet adresimizinden isterseniz de sosyal medya hesaplarımızdan da bizlere ulaşabilirsiniz. Lüksü, konforu, ihtişamı ve de en önemlisi güven duygusunu zirvede yaşamak istiyorsanız viptransfer.com'u tercih edin.