Roma Havalimanı Vip Transfer Hizmeti

Roma Havalimanı Vip Transfer Hizmeti

Roma Havalimanı Vip Transfer Hizmeti

 

Bilindik taksiler ile yolculuk edilirken oturulan koltuklardan duyulan rahatsızlık insanların canını sıkmaktadır. Herkes tarafından kullanılan ucuz yollu basit taksilerin koltukları, özellikle uzun mesafelerde yolcularda rahatsızlık uyandırmakta ve bel ağrısına sebep olmaktadır. Kış aylarında daha çok üşüten ve yaz aylarında ekstra terleten bu rahatsız koltuklar, firmamız tarafından görevlendirilen araçlarda mevcut değildir. Havalimanından sizleri alarak şehirde istediğiniz herhangi bir noktaya lüks şekilde ulaşabilmenizi sağlayan ultra lüks taksilerimiz, sizlerin rahat bir şekilde yolculuk edebilmesi için özel olarak dizayn edilmiştir. Bu siyah renkli lüks araçların camları dışarıdan rahatsızlık duyulmaması açısından kaplanmıştır. Roma Havalimanı Vip Transfer Hizmeti ile ister havalimanından konaklayacağınız noktaya doğrudan ve güvenli şekilde ulaşabilir, isterseniz de şehirde gezinti yapmak için lüks otomobillerimizi kullanabilirsiniz.
 

Roma Vip Transfer Hizmet Ücretleri

Bir kişi olarak ya da daha fazla kişi ile kullanılabilen araçlarımız içerisinde, sizlerin vip şekilde taşınması için her detay düşünülmüştür. Gerek koltuklara ilave edilen ek parçalar gerekse araç içi ışıklandırma sistemi, yol ne kadar uzun olursa olsun sizin sıkılmadan seyahat etmenize neden olmaktadır. Firmamız Roma'da yer alan az sayıdaki firmalar arasındadır. Araçlarımızın tamamında resmi taksi plakası kullanılmaktadır. Bu nedenle yolculuklarınızda rahat bir nefes alabilir ve güvenliğin tadını çıkarabilirsiniz. 

Profesyonel olarak yürütülen hizmetlerde istenen tutarın yol uzunluğuna bağlı olarak değiştiği söylenebilmektedir. Bu nedenle Roma Vip Transfer hizmet ücretleri için net bir bilgi vermek son derece zordur. Fiyat konusunda daha detaylı bilgi için firmamızı arayarak bilgi talep etmeniz rica olunur.
 

Roma Vip Transfer Hizmeti

Sizler için 7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde hizmet sunan resmi taksi plakalı lüks araçlar, yalnızca bir telefon uzağınızdadır. Araçlarımız, sıradan taksi hizmetinin bir adım ilerisine gitmekte ve size çok daha rahat bir yolculuk keyfi sunmaktadır. Araç içerisinde yer alan ses sistemi, aracın iç ve dış şıklığı, araçların ferah ve konforlu oluşu sayesinde özellikle şehrinize yeni gelecek değerli misafirlerinizi gezdirmek için lüks taksilerimizi kullanabilirsiniz. Taksilerimiz sıradan taksilerle aynı renge ya da modele sahip olmamaktadır. Taksilerimizde geniş ve konforlu olması açısından Mercedes Vito'lar tercih edilmekte ve şıklık için genel olarak siyah renk seçilmektedir. Taksilerimizin tamamı işinin ehli şoförler tarafından kullanılmaktadır. Roma Vip Transfer Hizmeti özetle sizlerin ulaşıma dair yapmak istediği ne varsa karşılamak için oluşturulmuştur. 
 

Roma Hakkında

Roma, İtalya'nın ortasında yedi tane tepenin üzerinde kurulmuş bir şehirdir. İtalya yarım adasının başkenti olarak bilinen Roma, tarihi olarak da büyük bir öneme sahiptir. Roma'nın Aniane ve Tiber nehirleri arasında yer aldığı ve ayrıca 2.7 milyon nüfusunun olduğu Roma hakkında bilinmesi gerekenler arasındadır. Şehir içi ulaşımın oldukça gelişmiş olduğu Roma'da firmamız vip transfer hizmetini kullanarak tarihi bir yolculuğa çıkabilirsiniz.